جهت ساخت سوله صنعتی زیر نظر سازمان صنایع مراحل زیر طی می گردد:
سولهها یکی از مهم ترین سازه های صنعتی هستند و انواع مختلفی دارند. سوله ها سازه های بسیار متنوع و زیبای فلزی هستند که طراحی خاصی دارند یعنی معمولاً سقف آن ها شیب دار بوده و دارای دهانه بسیار بزرگی هستند. این سازهها کاربرد های زیادی دارند و هیچ گونه ستونی برای نگه داشتن سقف سوله استفاده نمیشود. سوله با در نظر گرفتن نکات فنی خاصی طراحی و اجرا میشود. یکی از کاربرد های این سازه در صنعت است.
مراحل ساخت سوله صنعتی:
1- تهیه ی جواز شغل مورد نظر با کاربری مشخص و متراژ مورد نیاز.
2- دریافت زمین از شرکت شهرک ها با توجه به متراژ ساخت سوله صنعتی و در نظرگرفتن فضای آتش نشانی، فضای سبز، محوطه سازی و نوع کاربری و… در محل مجاز شغل مورد نظر.
3- دریافت معرفی های لازم جهت تهیه ی نقشه ساخت سوله و مجوز احداث.
4- مشاوره گرفتن کارفرما با مهندسین خبره که صرفا در این رشته(اسکلت فلزی و سوله) فعالیت دارند برای تهیه ی دفترچه محاسبات و نقشه های ساخت سوله به تایید نظام مهندسی محل اجرای سوله.
5- ارائه ی اصل و کپی a3 نقشه های ساخت سوله به شرکت شهرک ها و اخذ مجوز احداث و انشعاب های مورد نیاز مانند، آب، برق، گاز و… .
6- لایه برداری، خاک ریزی و مسطح سازی زمین مورد نظر توسط کارشناسان و پیمانکاران.
7- آلموتور بندی و قالب بندی فونداسیون سازه مطابق با نقشه های ساخت سوله.
8- مرحله ی اول نظارت ساخت سوله آغاز و توسط مهندسین ناظر معرفی شده سازمان نظام مهندسی در دو مرحله نظارت ناظر مقیم یا غیر مقیم سازه و ناظر سازمان، کنترل و تایید می شود.
9- اخذ مجوز بتن ریزی و آزمایش بتن.
10- سوله سازی و اسکلت فلزی همزمان با اجرای فونداسیون(میتوان سوله سازی را همزمان با اجرای فونداسیون آغاز نمود تا در زمان مهیا شدن فونداسیون، ساخت سوله تا مرحله ی مونتاژ، جوش و نطارت اولیه مهیا گردد و همزمان نظارت ساخت قطعات و فونداسیون انجام پذیرد تا از اتلاف وقت جلوگیری شود).
11- پس از تایید ناظر سازه و سازمان، قطعات سوله به محل حمل، و نصب می گردد. مجدداٌ در این مرحله برابر با نقشه های ساخت سوله در اصفهان توسط ناظر سازه کنترل و تایید می شود و مجوز دیوار چینی و پوشش سقف و بدنه سوله صادر می گردد.